Top 30 Coinbase AMP Quiz Answers

coinbase amp answers

What is CoinBase AMP Quiz?

As part of Coinbase Earn, if users enter the correct Coinbase AMP answers during the quiz, they can earn some free cryptocurrency.

Top crypto exchange Coinbase has launched its educational initiative Coinbase Earn, enabling users to earn free cryptocurrency by answering quiz questions. The platform allows users to watch videos about cryptocurrencies and answer related questions to earn free tokens, including SKALE, Enzyme, and The Graph.

There are plenty of videos based on new cryptocurrencies for the users to watch and earn crypto rewards. Let’s take a look at how users can earn some free AMP tokens via Coinbase Earn.

What Is Coinbase Earn?

Coinbase Earn is an educational venture initiated by crypto exchange Coinbase. Through Coinbase Earn, users can watch countless educational videos on multiple cryptocurrencies and later solve simple quizzes based on those videos to earn crypto coins as rewards.

To participate in Coinbase earn, users should go to the Coinbase Dashboard and select the ‘Start Earning’ option before choosing their token and quiz of choice to earn tokens through.

Coinbase AMP Quiz Answers

Question 1: What is AMP?

Answer: A collateral token.

Question 2: What does Amp provide?

Answer: Instant settlement assurance. 

Question 3: What can you earn?

Answer: Amp rewards.

Congrats,

And you’re done! You should now have $3 worth of XLM in your Coinbase account.

We constantly add new answers as Coinbase Earn offers more quizzes so remember to check back!

SKALE Coinbase Answers: Guaranteed 100% Correct

Question 1: Who can deploy a blockchain with SKALE?

Answer: Any Ethereum application.

Question 2: How can SKL holders receive rewards?

Answer: Delegate SKL to a validator.

Question 3: The SKALE network is built to support…

Answer: An internet of blockchains.

It’s that simple. Just use the Skale answers above and you’ll have $3 worth of free crypto in seconds.

From there it’s your choice:

  • Keep it as SKL.
  • Convert it into another crypto on Coinbase.
  • Cash it out into your bank account.

Coinbase Earn Bounce (AUCTION) Quiz Answers

If you’re looking for Bounce quiz answers on Coinbase, we have them below for your convenience. Coinbase Earn has added a new earning opportunity with their quizzes in the form of free Bounce (AUCTION). 

If you don’t have a Coinbase account yet, sign-up with Coinbase and also get a bonus of £7 (or your country equivalent) when you deposit.

Take a look below for the Coinbase Earn Bounce quiz answers. Remember you don’t even need to watch the videos or go through the learning steps on Coinbase, just click to take the quiz directly and respond with the answers we give below!

Question 1: What is bounce?

Answer: A decentralized auction protocol.

Question 2: How can you use Bounce?

Answer: Create or participate in auctions.

Question 3: Where can you use the Bounce app?

Answer: app.bounce.finance.

Coinbase Earn Fetch.ai (FET) Quiz Answers

That’s all there is to it! Once you’ve answered the Bounce quiz questions on Coinbase, they will reward you instantly with $3 worth of Bounce. From there you can hold your Bounce or swap it for another cryptocurrency, or even withdraw as cash.

We constantly add new answers as

Coinbase Earn offers more quizzes so remember to check back!

Coinbase Earn is offering $3 in Fetch.ai (FET) for answering 3 questions about the cryptocurrency/Ethereum token that has been newly added. You will need a Coinbase account to get started, but likely if you’re reading this you’re already set up.

If you don’t have a Coinbase account yet, sign-up with Coinbase and also get a bonus of £7 (or your country equivalent) when you deposit.

Let’s take a look at the Fetch.ai (FET) quiz answers and help you earn!

Coinbase Fetch.ai (FET) Quiz Answers

Question 1: What can people create with Fetch.ai?

Answer: Software agents that automate tasks.

Question 2: What’s one role of the FET token?

Answer: To power Fetch.ai agents.

Question 3: What does Fetch.ai plan to support in the future?

Answer: Automated interactions with industries like travel and healthcare.

Top 30 Coinbase AMP Quiz Answers
Top 30 Coinbase AMP Quiz Answers
Gag4n
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Gag4n
Logo
Enable registration in settings - general